Olderfjord 2018

Olderfjord 2018
Møtte på disse to ifra Sveits og Tyskland.
Hyggelige folk.
Fikk være med på merking av rein idag,en opplevelse
for livet ?
Mikkel Sara kom overraskende med tørket reinsdyrkjøtt som vi skulle kose oss med over fjellet.
Koser seg ?
Kveldsmat ?

Hei ?Da er vi kommet til sivilisasjonen igjen for en kort stund. Etter Knivskjellodden gikk vi over Magerøya til vi kom til Nordkapptunellen som er 7 km lang og går ned 212 m under havet. Kan ikke si vi så frem til det,men det gikk bedre enn forventet.Var veldig lettet når vi kom ut av tunnelen og at hundene taklet det bra. Deretter har vi vandret i ødemarken i 4 dg i nydelig vær. Terrenget har vært lettgått  og variert. Ellers har det vært lite fisk å få i vannene, men fikk noen flotte ørreter på 700 gram i elven før vi slo leir i Stohpojohka. Sett litt reinsdyr underveis. Vi møtte noen andre i samme ærend som oss, men på vei nordover. Aller hyggeligst var å møte reinsamen Mikkel Sara som har hele 6 mil med gjerder å vedlikeholde ?Hyggelig kar som hadde mye interessant å fortelle. Nå er vi Olderfjord for å ha en hviledag og feite oss opp før neste etappe mot Alta. Syns det har vært tungt til nå pga tung sekk og håper det blir bedre etter hvert, men har hørt at det er ikke farlig å ha litt vondt her og der ?

Fin dag fra oss !