Alta/Sekkemo 2018

Likte så godt denne teksten ☺️

Hei 😊 Turen fra Alta startet et godt stykke på asfalt før vi gikk videre opp Mattisdalen en vakker dal. Etter overnatting i furuskogen endte vi opp på de endeløse viddene igjen.Etter en lang dagsmarsj gikk vi inn i Troms fylke og tanken på at vi hadde krysset Finnmark Fylke gjorde oss så slitne at vi slo leir og sluknet raskt . Vi våknet like raskt idag morges og til et nydelig solskinnsvær. (Vi har forøvrig hatt bare en natt med regn på hele turen til nå.) Igjen bar det nedover i enda en flott dal,den fineste så langt på turen med Kvænangstindan som et vakkert skue i bakgrunnen 👌 Nå sitter vi på Sekkemo og teller over hvem som har flest blemmer på tærene 😉

Jeg (Nina) er superstolt av å ha krysset Finnmark Fylke 😅

Fin ettermiddag til dere søringer ifra oss to her oppe på Nordkalotten .

Mattisdalen.
Smaker godt med bacon og potetstappe Uten mat og drikke duger helten ikke..
Høsten er fin i terrenget.
Kvænangstindan.
Vakker skue med Kvænangstindan i bakgrunnen.