Sekkemo/Djupvik 2018

Sekkemo/Djupvik 2018
Bålkos,turens første?
Nydelig utsikt mot Lyngsalpene ?
Thomas gjør klar kaffikosen ☕️
Jeg (Nina) koser meg her ?
Morgenkos og småtrøtt.
Kjempehyggelig betjening ved Nærbutikken i Oksfjord ?

God ettermiddag ?Siden Sekkemo har vi vandret 88 km på vår vei mot Lindesnes.Første dag gikk vi opp på Kvænangsfjellet og været var som vanlig helt perfekt.Etter en lang motbakke opp på fjellet fant vi oss en fin leirplass der det ble bålkos m/mer. Dag to var det godt å starte turen med nedoverbakke og etter Ca 1 mil var vi innom Nærbutikken i Oksfjord der vi fikk kjøpt hjemmelaget bløtekake og kaffe,smakte godt. Hyggelig betjening og behjelpelige ☺️Deretter gikk turen videre til Fosselv Camping og vi overnattet der. Sov litt lenge for å få mest mulig ut av «luksuslivet » . Dag tre gikk vi videre til Holmefjellet hvor vi slo leir sent på ettermiddag. Etter en god natts søvn bar det avsted sørover og ferden endte på en plass som heter Djupvik med panorama utsikt mot Lyngsalpene,en perfekt leirplass å slå leir på nede i sjøkanten? Føler oss litt hjemme her i Troms med alle disse flotte tindene ! Den siste tiden har vi holdt oss mye ved E6 for å kunne proviantere,da ekspedisjonen våres ikke har noe hjelp utenfra.Det fine med denne turen vår er at du får sett så mye og du møter så mange hyggelige mennesker ! Ellers har det vært veldig varmt de siste dagene,men skal ikke klage det blir nok kaldere etterhvert.Fin ettermiddag fra oss to i nord ???

Ps: Sagt det før…nordlendinger er utrolig gjestfrie,har ikke før fått satt opp teltet kom det en kar ved navn Odd og inviterte oss opp til dusj,kveldsmat som konen Reidun serverte og ikke minst en god seng..slik blir en rørt av ! Tusen takk Odd & Reidun for deres gjestfrihet ?

I Troms er dette det viktigste å ha i sekken,da det er opp til flere dagers gange mellom butikkene.