Olderdalen/Skibotn 2018

Olderdalen/Skibotn 2018

God Kveld ?Etter Olderdalen gikk vi ved godt mot til Birtavarre og tok en lunsj der.Syns formen var så fin at vi gikk videre til Manndalen,men det ble litt for langt..3,3 mil er i lengste laget med tung sekk og på asfalt. Neste morgen etter frokost hadde vi lyst å besøke graven til Jan Baalsrud          (den 12 mann). En rørende opplevelse ❤️ Nå bar det videre mot Hotel Savoy, Jan Baalsrud sitt skjulested. Den ligger Ca 2,3 mil ifra Manndalen. Endelig kom vi til en liten tømmerkoie, inne hang et bilde av  Jan Baalsrud og en liten bok hvor en kunne skrive noen ord.Etter en lite stopp her bestemte vi oss for å gå til Skibotn…enda en mil på såre føtter. Det har vært litt for lange dagsetapper nå 6,6 mil på to dager er litt i lengste laget !  Vi gleder oss til vi snart skal i villmarken igjen,det blir bedre for hele kroppen ! Fin kveld fra oss to som har hatt en innholdsrik dag ?

Ps: Til dere søringer som har hatt så mye regn den siste tiden..vi og har hatt litt regn idag, men det går helt fint å være ute likevel ?

Jan Baalsrud ble gravlagt ilag med en av sine hjelpere.
Fint å kunne skrive noen ord.

 

Hotel Savoy (Skjulestedet til Jan Baalsrud)
Jan Baalsrud lå i denne tømmerkoien 12 til 25 april 1943.
Det var han selv som kalte «hytta» for
Hotel Savoy.