Holt/Setermoen 2018

Holt/Setermoen 2018

God Kveld ?Da vi startet turen vår ifra Terje på Joker var det i ruskevær, vi spaserte 25 km denne dagen.Trøtt og slitne kom vi til Rundhaug en liten plass og skulle bo på Rundhaug Gjestegård,utrolig koselig gjestehus med masse historie ! Takk Elisabeth & Trine for hyggelig prat. Et sted som er abslutt å anbefale ?Dag to spiste vi en god frokost før det bar avsted igjen i fint vær,vi gikk 22 km denne dagen. Vi kom plutselig inn på Midt-Troms Golfbane og ville egentlig komme oss fort ut igjen,men der kom vi i prat med en hyggelig kar ved navn Geir som sa vi kunne bare overnatte å få låne toaletter i klubbhuset noe vi takket ja til. Dag tre våknet vi tidlig og været var ikke det beste,men kom seg ut på dagen.Etter 18 km langs E6 kom vi til Setermoen tidlig på dag og her skal vi ha hviledag imorgen,kjennes godt etter 6 dg med gange. Idag 22 sept er det forresten 1 mnd siden vi startet vår ekspedisjon og vi føler at vi ligger godt an. Mandag morgen 24 sept går vi ifra Setermoen og da blir dagsetappen på Ca 25 km,målet er å komme seg bort fra E6.Vi går så videre inn i fjellheimen noe vi ser veldig frem til,så det blir en stund til neste blogginnlegg.Vi gleder oss til å ta fatt på vårt tredje fylke Nordland som vi er ganske nærme nå .

Fin kveld fra to som er ved godt mot ??

Ps: Vi to her oppe på  Nordkalotten er bekymret for dere søringer etter alt ekstremværet dere er blitt utsatt for den siste tiden.Håper det er noe igjen av sivilisasjonen til vi kommer sørpå ?

To som koser seg .
Litt av spisesalen på Rundhaug Gjestegård
Verd et besøk.Masse historie fra denne gjestegården.
Det har vært utrolig mange kjente gjester her,Kong Olav,Kronprins Haakon og film crewet til 12 mann osv…og sist men ikke minst Nina & Thomas Wallin-Andersen ?
Tusen Takk Trine & Elisabeth for veldig hyggelig prat,kommer gjerne igjen ?