Drittvær uten sidestykke ?

Drittvær uten sidestykke ?
Om det regner og er vått er det likevel flott ?
Thomas på vei mot Stordalstua.
Her var det ikke så mye snø,men turen videre ble det bare mer og mer.

Ut på tur aldri sur ?
Her er det bare å komme seg fort over.

God ettermiddag ? Da vi gikk ifra Setermoen for 3 dg siden skulle vi vandre inn i fjellheimen.Været har vært forferdelig…vind,regn i bøtter og spann.Første dag ifra Setermoen gikk vi langs E6,deretter tok vi av og gikk videre til Bones der vi overnattet i telt. Morgenen etter den 25/9 bar det til fjells og vi kom til Stordalstua og snøen var kommet og føret ikke noe særlig å gå på.Etter å fått varme inne i hytta var det bare kos ☺️Idag 26/9 våknet vi til atter en dag med veldig dårlig vær,men vi tenkte det var best å komme seg ut av fjellheimen før det kommer for mye snø.Vi har vasset til livet over flomstore elver og gått i snø opp til knærene og det har vært blytungt siden snøen er så våt (Jeg Nina har flyttet mange grenser idag). Mitt oppi kampen for å «overleve» så vi ferske bjørnespor. Nå er vi kommet til veien og har losjert oss inn i teltet og begynt å få litt varme i skrotten igjen.Planen vår nå er å gå i lavlandet til vi ser hvordan været utarter seg og om vi må få tilsendt skiene våre.Vi syns det er lovlig tidlig med vinter nå !

En fin kveld ifra oss ??

Ps: Vi har faktisk kommet inn i Nordland fylke idag ?