Ballangen 2018

Ballangen 2018
Høsten er fin når det er slike dager.
Stortinden,vakker skue.
Norges svar til Dolomittene?Fint å våkne opp til dette !

Kaffekos ☕️

God morgen? Da er vi kommet til Ballangen et fint lite tettsted med majestetiske Stetind ruvende i bakgrunnen.(Hadde vært stas å stått på den) Det har vært litt ymse vær,men opplett og kjølig idag.Nå er det meldt 3 dg med greie værmeldinger og det passer bra siden vi er i Ballangen og skal videre til Tysfjord Kommune som har veldig fin natur Ellers går nu dagan..det handler om å gå,spise å sove. Et enkelt liv ? Thomas sliter med store blemmer under føttene pga tung sekk (tyngre enn min) fordi det er ikke optimalt å gå på asfalt.Vi opplever mye og syns turen til nå har gått veldig fint bortsett fra såre føtter.Vi ser frem til værgudene har bestemt seg om det skal være vinter eller høst.Syns det er litt tidlig å få skiene tilsendt ennå,men for all del vi gleder oss til vi kan få gå på ski 🙂

God tirsdag fra oss som fremdeles er her oppe på Nordkalotten ??

Tre kan brukes til det meste ?
Kjomtinden på venstre side.