Vinter i Eidsdal 2018

Vinter i Eidsdal 2018
Utsikt ned mot Eidsdal.

Hei ?

En stund siden sist. Etter at vi tok pause etter Ca halvgått Norge På Langs har vi vært her på Solvang i Eidsdal. Vinteren er kommet for fullt og det er skikkelig julestemning her. Skiene har vi allerede fått tatt fatt på og første Randonee turene er tatt. Planen nå fremover er trening mot Expedition Amundsen som går av stabelen tidlig i mars, det er Thomas som skal gå og jeg er treningskameraten og heiasupport ! Vi blir her en stund før det blir fine turer på Hardangervidda etter jul. Planen for Norge På Langs er  å fortsette når Expedition trangen melder seg igjen ?

Ellers ønsker vi alle vi traff på vår vei på Norge På Langs og Våre camping gjester En God Jul og Et Riktig Godt Sprekt Nyttår !

Nina & Thomas.

Fuglene må også få mat
Julehus med Skorene i bakgrunnen
Fjellet for seg selv
Mot Synnylvsfjorden
Mira & Kira koser seg. Her ser en bort mot Skitrekket på Stranda                    (Roaldshornet midt i bildet)
Norge og Eidsdal er vakkert ! ?