Ved porten til Norsk fjordlandskap

På tur

omgeving.jpg

For fiske-elskere finnest forskjellige muligheter. Eidsvatnet (200 meter fra campingen), Elva (på andre siden av veien), diverse innsjøer (kombinasjon av eventuellt fjelltur og fisketur) og fjordene selvfølgelig. For å fiske i innsjøene, trenger du et fiskekort, men det er ikke nødvendig på fjorden. For å få tak i fiskekort, er det bare å spørre oss.

Det gis mange muligheter på fjorden. f.e.k. kanotur i Geiranger, tur eller fisketur i småbåt.  Ellers er det mulighet for rafting og til og med skitur om sommeren.

Til fotturister er det også mange muligheter både til barn, mindre trente og godt trente turvandrere. Der er mange forskjellige fotturer som starter fra campingplassen vår, og enda flere ikke så langt i fra campingen.  Spør oss gjerne om informasjon.

 Andre steder du bør besøke:

-Geiranger og Geirangerfjorden: To ganske store turistatraksjoner som ligger 15 kilometer (20 minutt kjøring) avstand fra Solvang Camping. Store cruiseskip er ofte på fjorden og du kan ta en rundtur på fjorden eller shoppe i en av de mange suvenirbutikkene. De bør også besøke Fjordsenter, hvor du lære alt mulig om fjorden og omgivelse.

Visitnorway.com presenterer Geirangerfjorden gjennom et 360 graders panoramafoto.

-Dalsnibba: Et glimrende utsiktspunkt over Geiranger på 1500 meter høyde med utsikt over fjorden med sine omgivelser. Tilgjengelig med bil via en bomvei.

-Herdalsetra: Veldig fin dal med mange vandremuligheter, tilgjengelig via Eidsdal og Norddal. I dalen finnest en geitegård med norsk Setermuseum.

-Kilstivatnet: Fint fjellvatn som vi kommer til etter en kort fottur.

-Trollstigen: Spektakulær fjelltur, som ifra vår campingplass, er en fin dagstur. På høyeste punktet finnest en utsiktsplass helt til Åndelsnes.

-Ålesund: Den jugenstilby som er bygget på flere øyer.I Ålesund er det diverse museum, Atlantahavsparken, og en svær shoppingsentrum.

-Fugeløya Runde: Der kan du se mange Rundefugler.

-Stryn sommerskiområdet: Veldig fin rute over en gammel vei og til de som ønsker det, er det selvfølgelig en mulighet til å ta seg en skitur.

På campingplassen vår kan du slappe av i fullt rolighet på vår terrasse, mens barna leker på lekeplassen. 

Vi hjelper deg gjerne ved å finne ulike dagsturer og gleder oss til du kommer.

bootje.jpg

på fisketur