Ved porten til Norsk fjordlandskap

Fasiliteter

- Seks 4-persons standard 1 roms hytter. Uten vann og sanitær, men med strøm, kjøleskap, ovn og en kokeplate og kjøkkenutstyr. De har 4 soveplasser og gjestene kan få bruke sanitæranlegget i hovedbygninen. Hytten er ca 16m2. Gjestene kan leie sengetøy hos oss.

- En 6-persons hytte med inngang, tre soverom, kjøkken og stue. På baksiden en stor terasse. Hvert soverom har to senger med sengetøy og puter, kjøkkenet er bl.a. møblert med et kjøleskap med fryserenhet, elektrisk komfyr med ovn, komplett kjøkkenutstyr, mikrobølgovn og et spisebord. I stuen er en sofa. Hytten har eget toalett og dusj. Hytten er ca 65m2.

En 4-persons hytte med to soverom, kjøkken og stue. På framsiden en overdekket terasse. Hvert soverom har to senger med sengetøy og puter. På kjøkkenet er det et kjøleskap, 4 kokeplater, komplett innredet kjøkken, mikrobølgovn osv. I stuen er det en sofa. Hytten har eget toalett og dusj og er ca. 50m2 stor.

Sanitæranlegget har 6 nye dusj i 2013, toaletter, kjemisk toalett, vaskemaskin og tørketrømmel, strykerom og gratis varmtvannuttak.

Resepsjon/kiosk. Her har vi varme og kalde drikker, vafler og annet bakevarer, is, måltider, godteri, ferske selvlaget brød og rundtstykker, avis og turistinformasjon, fiskekort osv. Vi serverer middag i vår koselige kiosk og på den overbygde terassen.

Utekjøkkenet, gratis til bruk til campinggjester. Du kan lage mat og vaske opp der, og der er plass til seks personer. Varmt vann er også gratis her. På utsiden av kjøkkenet er det plass til å rengjøre fisk.

Campingplass (3 deler). Et appart felt til bobiler og campingvogner, omtrent 5 plasser med strøm. 1 flat terasse til campingvogner og bobiler, ca. 8 plasser, med strøm. 1 stort felt til telt, eventuelt med strøm. Bilene til campinggjestene kan plasseres ved teltet eller campingvognen.

Parkeringsplass til besøkende

Barneleikeplass med bl.a. husker, sandkasse, sklie, trampoline.

Grillplass før alle gjestene

fasiliteiten.jpg