Skibotn/Holt 2018

Skibotn/Holt 2018
Bålkos
Snille og hjelpsomme Terje på Joker Holt ?

Hei?Vi hadde to hviledager i Skibotn fordi såre føtter trengte det.Veldig trivelige camping drivere som lånte oss en bil så vi kunne ta en liten svipptur til Finland,siden vi var så nærme.Snakk om god service på Skibotn Camping,tusen takk ?Mandag den 17 sept var vi klar for tur igjen og været var topp.Denne dagen gikk vi 24 km og tilbragte natten i telt på en meget dårlig teltplass. Sov greit før vi gikk videre mot Tamokdalen i dårlig vær,surt og kaldt. På vei opp dalen hørte vi noe som vi trodde var en trailer,men etterhvert ble lyden så overdøvende at både vi og hundene skvatt rundt for å så se en stor Hercules i lav høyde fly over oss. Slo leir ved et vatn etter 23 km og der ble det bålkos m/mer ?Idag våknet vi til mye vind og etterhvert regn,rett og slett drittvær ! Med målbevisste skritt vandret vi mot stedet Holt hvor Google Maps hevder det ligger et gjestehus og mottoet var….her må man berge seg den som berge seg kan ?Etter 20 km ankom vi Joker butikken på Holt. Denne butikken selger ALT. Inni butikken fikk vi servert kaffi av eieren Terje,han kunne fortelle oss at det ikke fantes noen form for overnatting i området..skuffelsen til meg (Nina) var til å ta og føle på. Det viste seg etterhvert at Joker Holt ikke bare solgte mat,men fiskeutstyr,klær,statuer,  tyssetilhengere,møbler osv,men ikke nok med det han solgte t.o.m laftede tømmerhytter.Han hadde tilfeldigvis en demohytte stående bak butikken. Og som det «sjarmtrollet» (Nina) er sitert Thomas, ble vi tilbudt overnatting i denne ?. Han nektet å ta imot betaling. Utrolig sjenerøs og snill herremann,tusen takk Terje?

Ps:Her oppe i nord har høsten kommet for fullt (regner vannrett)om det kan være en trøst for dere i sør?Fin ettermiddag fra to fornøyde tørre søringer?

Kira vet å kose seg foran bålet .
Thomas henger opp tarp i drittværet.
Godt å slå leir⛺️